вівторок, 9 червня 2015 р.

Становлення громадського сіспільства.



 Розвиток громадянського суспільства в Україні є необхідним фактором для трансформації суспільних стосунків, реформування держави та зростання рівня добробуту країни і громадян. Адже ефективна робота політичної системи, функціонування економічних процесів, добробут людей можливі тільки за умови залучення громадської ініціативи до всіх без винятку сфер діяльності держави.
Громадська ініціатива «Активна громада» своєю роботою намагається залучити широке коло людей у процеси самоорганізації громад, що стане основою для становлення громадського суспільства в Україні.
Для активізації громадського руху в Тернополі та залучення мешканців до вирішення своїх нагальних питань, активісти громадської ініціативи «Активна громада» проводять постійні зустрічі та збори з мешканцями міста  на яких надають консультації, поради стосовно організації роботи з вирішення хвилюючих питань.  На таких зустрічах формується нове середовище активних людей, які незабаром  впливатимуть на усі процеси, що відбуваються у місті та державі.








Немає коментарів:

Дописати коментар